In alle rust kamperen op de camping

Aan de Groene Papegaai35Hartelijk welkom op de website van SVR camping "Aan de Groene Papegaai" in Hoogerheide.

Gastvrijheid en rust staan hoog in het vaandel op onze mooie camping. Onze camping is dan ook gelegen in het buitengebied van Hoogerheide met het gezellige centrum op loopafstand van ongeveer een kilometer.

Tegenover onze camping ligt het prachtige natuurgebied "De Kortenhoef". Onze camping is dan ook een fijn startpunt om uw wandelingen te beginnen. Naast "De Kortenhoeff" zijn er nog diverse andere prachtige natuurgebieden in de omgeving te vinden. Ook fietsers kunnen hun hart ophalen met diverse fietsknooppunten en andere fietsroutes in de mooie omgeving van Zuid West Brabant. 

Camping volledig autovrij

Onze camping is autovrij en alle auto's worden dan geparkeerd op de parkeerplaats en komen niet op het kampeerterrein. Wij zullen uw caravan op de gewenste plaats zetten en hebben eventueel bolderkarren beschikbaar om uw spullen naar uw plaats te brengen.

Electriciteit: 8 ampere

U heeft standaard 8 ampère stroom. Mocht u meer verbruiken dan zal de stroom uitschakelen om u te waarschuwen dat u te veel stroom verbruikt. Bedenk goed welke apparaten ‘stiekem’ en soms continue stroom verbruiken, bijvoorbeeld: koelkast, kachel, koffiezetapparaat, waterkoker, vloerverwarming, boiler. Na een halve minuut, gaat de stroom automatisch weer aan. Als de stroom niet meer aan gaat, kom dan even naar de receptie. Verhoging naar 10 ampere is mogelijk tegen meerprijs. Het aantal kWh wordt verrekend naar verbruik. 

Diverse faciliteiten voor een ontspannen vakantie

Ons kampeerterrein beschikt ook over verschillende ontspanningsmogelijkheden, zowel voor u als voor uw kinderen. Er is een Jeu de Boules baan, kinderspeeltoestel, verschillend buitenspeelgoed, een kippenweide en diverse boeken, tijdschriften en foldertjes met fietsroutes, wandelroutes en bezienswaardigheden in de omgeving.

Camperplaatsen

Bent u op vakantie met uw camper, dan bent u van harte welkom op camping aan de Groene Papegaai. Indien u niet dagelijks gaat rijden, kunt u met uw camper op het gras staan. Op de camping zijn diverse faciliteiten aanwezig voor uw camper, zoals een stortplaats voor uw chemisch toilet en watertappunten.

camping 12

Onze top 3 faciliteiten:

aan de Groene Papagaai verdiende een
9,6
op basis van 81 beoordelingen