Over ons

SVR camping aan de Groene Papegaai wordt gerund door ons: Bart & Marjolein van Vulpen samen met onze hond Jopke. Bart zijn ouders, Bart en Cisca, lopen hier ook vaak rond. Wij hebben sinds 2015 de camping van hun overgenomen maar zijn al langer actief op de camping.

Wij streven ernaar dat onze gasten van een heerlijk en rustig verblijf kunnen genieten op een camping zoals we die zelf graag zouden bezoeken en regelmatig naartoe terug zouden keren. Onze camping is hier dan ook het resultaat van: veel groen, ruime plaatsen, rust en toch gezelligheid met perfecte voorzieningen zowel op de camping als in de omgeving.

Onze gasten vragen ons wel eens wat wij zoal in de winter doen als de camping gesloten van oktober tot en met maart. Deze tijd gebruiken wij voor onderhoud en vernieuwen / verbeteren van ons terrein. Dat begint uiteraard in oktober met het winterklaar maken van de camping, o.a. kranen afsluiten, heggen snoeien en planten inpakken of binnen zetten. Uiteraard gaan wij in de winter ook zelf op vakantie. In januari en februari staan wij met een standje op de SVR kampeerbeurzen die jaarlijks door heel Nederland georganiseerd worden. In maart beginnen wij dan weer met het opstarten van ons terrein voor het nieuwe kampeerseizoen.

Daarnaast werkt Bart in de winter als zelfstandig ondernemer met zijn eigen kraan en vrachtwagen voor diverse projecten in de natuur, onder andere plantgaten boren voor nieuwe aanplant in bossen of snoeien en knippen van beplanting langs poelen en sloten.

Marjolein werkt het hele jaar door 4 dagen in de week op kantoor bij SABIC in Bergen op Zoom en is daarom van maandag tot en met donderdag in de avonden op de camping te vinden en vrijdag tot en met zondag ook overdag.

Onze trouwe viervoeter is de lieve maar waakse Jopke. Voor velen al bekend om zijn enthousiaste begroeting en aanhankelijkheid. Hij komt dan ook graag langs voor een aai! Vanwege diverse allergie├źn mag hij absoluut niks te eten krijgen! Los van het feit dat hij dan niet meer naar ons luistert en echt te dik zal worden. Maar van aandacht en aaitjes kan hij geen genoeg krijgen!

Onze top 3 faciliteiten:

aan de Groene Papagaai verdiende een
9,6
op basis van 81 beoordelingen