Campingreglement Camping Aan de Groene Papegaai

Algemeen

Campings van de SVR onderscheiden zich van de commerciële campings, onder meer door de grote mate van vrijheid, ruimte en gezellige sfeer. Toch willen wij u herinneren aan enkele afspraken en stellen wij het zeer op prijs als u deze kampeerregels naleeft.

SVR leden

Al onze campinggasten zijn lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Bent u dat nog niet, dan kunt u bij ons lid worden. Als u geen lid wilt worden, gelden onze hogere tarieven (zie hiervoor onze Tarieven pagina). Hierdoor bent u vaak voordeliger uit om toch lid te worden. Het lidmaatschap kost €10 voor Nederlanders en €15 voor buitenlandse gasten. 

Annuleren

Bij alle annuleringen berekenen wij 30% van het totaalbedrag zoals vermeld op het reserveringsoverzicht van de bevestiging exclusief toeristenbelasting met een maximum van €50 per reservering. Dit bedrag krijgt u als eenmalig tegoed bij een nieuwe reservering in hetzelfde seizoen (mits er plaats is). U krijgt de annuleringskosten (of een gedeelte hiervan) echter nooit contant uitgekeerd.

Geen plastic of zwart anti-worteldoek

Onder de voortenten / luifels wordt geen plastic of worteldoek gebruikt. Op onze camping willen we alleen het grove voortenttapijt met veel luchtdoorlating. Mocht u nog een luifel aan uw voortent hebben, leg hier dan niet ook nog een tapijt neer en zorg ervoor dat de luifel geen slikranden heeft. Op deze manier spaart u ons grasveld, blijft het mooi groen en herstelt het snel.

Elektriciteit: 8 ampère (=1760 watt) 

U heeft standaard 8 ampère stroomsterkte. Heeft u apparaten die aan staan en samen een hogere sterkte gebruiken, dan zal de stroom uitschakelen om u hierover te waarschuwen. Bedenk dus goed welke apparaten ‘stiekem’ en soms continue stroom verbruiken; bijvoorbeeld een tweede koelkast, kachel, koffiezetapparaat, waterkoker, vloerverwarming, boiler. Na een halve minuut, gaat de stroom automatisch weer aan. Als de stroom niet meer aan gaat, kom dan even naar de receptie. Op aanvraag kunt u de stroomsterkte verhogen naar 10 ampère voor 2200 watt (meerprijs van €2 per dag). Het stroomverbruik is niet inbegrepen in onze tarieven. Wij meten het stroomverbruik en lezen dat digitaal uit als u komt afrekenen. Dit wordt dus naar verbruik verrekend a €0,40 per kWh (afhankelijk van de stroomprijzen kan dit afwijken).

Autovrije camping

Onze grasvelden zijn geheel autovrij dus auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaatsen en mogen absoluut niet de grasvelden op. Uw caravan wordt door ons het veld op en af gereden.  

Huisvuil scheiden

Dit dient uitsluitend in dichtgebonden zakken en gescheiden te worden weggegooid in de vuilnisbakken bij de ingang van de camping. Wij scheiden papier, plastic & blik & drankkartons, glas, gft en overig afval.

Afvalwater en chemisch toilet

Gooi het afvalwater niet weg op uw kampeerplaats en loos het ook beslist niet in sloten, gras of groenstroken maar gooi het weg in de buitenwc. Campers kunnen hun vuilwatertank legen in de put met de felgekleurde deksel voor het hoofdtoiletgebouw.

Sanitair graag schoon achterlaten

Wij zijn erg trots op onze sanitairgebouwen en voor het behoud hiervan, vragen wij u deze ruimte droog en schoon achter te laten. Laat jonge kinderen niet alleen naar het toilet gaan.

Huisdieren

Uw huisdieren zijn op onze camping welkom, maar moeten wel aan de lijn worden gehouden. Uitlaten kan buiten het terrein aan de overkant van de straat. Zorg ervoor dat uw huisdier geen overlast veroorzaakt voor uw kampeergenoten.

Bezoek? Graag even melden

U kunt uiteraard bezoek ontvangen. Uw gasten kunnen zich in de receptie bij aankomst melden en de auto op de parkeerplaats parkeren.

Rusttijd

Op onze SVR-camping geldt een rusttijd van 22.00 tot 08.00 uur. Voorkom lawaai en besef dat geluid in een rustige omgeving erg hard kan klinken en hinderlijk kan zijn.

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing, etc. van zich op onze SVR-camping bevindende goederen noch voor ongevallen van mens en dier. Voor de verzekering van uw tent of caravan tegen bijvoorbeeld storm, brand of diefstal, dient u zelf zorg te dragen.

Vissen – 1 hengel per persoon en aas alleen aan de hengel!

Uiteraard kunt u gerust een hengeltje uitgooien in onze visvijver. Er zijn echter wel een aantal regels waaraan vissers zich dienen te houden. Maden en pieren zijn bij ons verkrijgbaar. Zie hiervoor ons visreglement voor meer informatie: visreglement.

Gasflessen

Ook zijn er diverse soorten gasflessen bij ons verkrijgbaar. Een overzicht van de gasflessen vindt u hier

Wij wensen u een gezellig en aangenaam verblijf toe!

Bart en Marjolein van Vulpen

 

Onze top 3 faciliteiten:

aan de Groene Papagaai verdiende een
9,6
op basis van 81 beoordelingen