Campingreglement Camping Aan de Groene Papegaai

Algemeen

Campings van de SVR onderscheiden zich van de commerciële campings, onder meer door de grote mate van vrijheid. Er is voldoende ruimte voor iedereen en op de camping heerst een rustige maar ook gezellige sfeer. Toch willen wij u wijzen op enkele regels en stellen wij het zeer op prijs als u deze kampeerregels naleeft. 

Op de camping is het paaltje het midden van uw kampeerplaats en de wielen van uw caravan staan op de tegels. 

U kunt de avond voor uw vertrek in de receptie tussen 19.30 en 20.00 uur afrekenen. Dit kan zowel contant als per pinbetaling. 

Annuleren

Bij alle annuleringen berekenen wij 30% van het totaalbedrag zoals vermeld op het reserveringsoverzicht van de bevestiging exclusief toeristenbelasting. 

Dit bedrag krijgt u als eenmalig tegoed bij een nieuwe reservering in hetzelfde seizoen (mits er plaats is). U krijgt de annuleringskosten (of een gedeelte hiervan) echter nooit contant uitgekeerd. Vermeld dus bij uw nieuwe boeking het reserveringsnummer van uw geannuleerde boeking.

SVR leden

Al onze campinggasten zijn lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Bent u dat nog niet, dan kunt u bij ons op de camping lid worden. Het lidmaatschap kost €10 voor Nederlanders en €15 voor buitenlandse gasten. Als u geen lidt wilt worden, gelden onze hogere tarieven voor niet-SVR leden (zie hiervoor onze Tarieven pagina). Hierdoor bent u vaak toch voordeliger uit om alsnog lid te worden. 

Geen plastic of zwart anti-worteldoek

Onder de voortenten / luifels word geen plastic of worteldoek gebruikt. Op onze camping willen we alleen het grove voortenttapijt met veel luchtdoorlating. U wilt ten slotte toch ook de volgende keer weer op een mooi groen grasveld staan?! Mocht u nog een extra luifel aan uw voortent hebben, leg hier dan niet ook nog een extra tapijt neer en zorg ervoor dat de luifel geen slikranden heeft. Op deze manier spaart u ons grasveld, blijft het mooi groen en herstelt het snel. 

Geen lege/onbewoonde caravans

Wij hebben geen leegstand op onze camping. Dit betekent dat alle kampeerplaatsen elke nacht bewoond zijn en u niet langer dan maximaal 2 nachten tijdens uw verblijf 's nachts uw kampeerplaats onbewoond mag achterlaten. Wij vinden dit niet gezellig voor de overige aanwezige gasten en daarom hebben wij dan ook geen seizoensplaatsen beschikbaar. 

Huisvuil scheiden

Dit dient uitsluitend in dichtgebonden zakken en gescheiden te worden gedeponeerd bij de ingang van de camping. Wij scheiden papier, plastic, glas, blik en overig afval. Het groenafval en brood mag in kleine stukjes in de kippenweide gegooid worden.  

Afvalwater en chemisch toilet

Gooi het afvalwater niet weg op uw kampeerplaats en loos het ook beslist niet in onze sloten. Dit geldt ook voor het water bij het afgieten van aardappelen en groenten. Gebruik geen milieubedreigende afwasmiddelen. Het afvalwater en chemisch toilet kunnen geloosd worden in de buiten wc.

Toiletten graag schoon achterlaten

Wij zijn erg blij met ons toiletgebouw en voor het behoud hiervan, vragen wij u deze ruimte droog en schoon achter te laten. Laat jonge kinderen niet alleen naar het toilet gaan.

Chemisch toilet

Het chemisch toilet kan worden leeggemaakt in de buitenwc en deze kan daar ook met de daarvoor aanwezige waterslang schoon gespoeld worden. Het gebruik van chemische middelen is niet toegestaan.

Huisdieren

Uw huisdieren zijn op onze camping welkom, maar moeten wel aan de lijn worden gehouden. Uitlaten kan buiten het terrein aan de overkant van de straat. Zorg ervoor dat uw huisdier geen hinder en overlast veroorzaakt voor uw kampeergenoten!

Bezoek graag even melden

Uiteraard mag u uw gasten ook op onze camping ontvangen, maar ook zij moeten onze regels in acht nemen. Bezoekers dienen zich te melden bij aankomst en hun auto's dienen op de daarvoor aangewezen plaats te worden geparkeerd.

Autovrije camping

Auto's worden geparkeerd op de parkeerplaats en mogen niet de grasvelden. Dit zorgt voor veel rust, minder lawaai en uitlaatgassen en is voor het behoud van ons grasveld. Daarom zullen wij uw caravan op de kampeerplaats zetten en daar ook weer van af halen bij vertrek.

Aankomst & vertrek

Onze tarieven gelde vanaf de dag van aankomst 13.00 uur tot de daaropvolgende dag om 12.00 uur. Op de dag dat u vertrekt, moet uw plaats voor 12.00 uur vrij zijn. Mocht u later dan 12.00 uur willen vertrekken, vraag ons dan of dat mogelijk is en dan berekenen wij €7,50 extra. 

Rusttijd

Op onze SVR-camping geldt de rusttijd van 22.00 tot 08.00 uur. Voorkom lawaai en besef dat geluid in een rustige omgeving erg hard kan klinken en hinderlijk kan zijn voor uw kampeergenoten. 

Sport & Spel

Op voldoende afstand van onze campinggasten is er genoeg ruimte voor sport- en spelactiviteiten. 

Beplanting

Om onze camping beschut te houden en leuk aan te kleden, is er veel beplanting op ons terrein. Probeer dit groen zo veel mogelijk in stand te houden en snoeien is niet toegestaan. In overleg mag onkruid wieden uiteraard altijd!

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing, etc. van zich op onze SVR-camping bevindende goederen noch voor ongevallen van mens en dier. Voor de verzekering van uw tent of caravan tegen bijvoorbeeld storm, brand of diefstal, dient u zelf zorg te dragen.

Vissen - aas alleen aan de hengel!

Uiteraard kunt u heerlijk vissen in onze visvijver. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar ons visreglement.

Service - vers ontbijt & gasflessen

Iedere avond kunt u voor 20.00 uur inschrijven voor een vers ontbijtje de volgende ochtend. Inschrijven kan op de lijst in de receptie. Ook zijn er diverse soorten gasflessen bij ons verkrijgbaar. Een overzicht van de gasflessen vindt u hier

Wij wensen u een gezellig en aangenaam verblijf toe!

Bart en Marjolein van Vulpen

 

Onze top 3 faciliteiten:

aan de Groene Papagaai verdiende een
9,6
op basis van 81 beoordelingen